Ontdek Leiden door de lens: Het Leidse Kiekje Fotografie Avontuur

| Bizon Events

Het Leidse Kiekje is geïnspireerd op Het Perfecte Plaatje, waarin bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de competitie met elkaar aangaan. Hierbij strijden ze voor het mooiste plaatje. Strijd nu zelf in teamverband voor het mooiste ‘Leidse Kiekje’!

Ontdek Leiden door je lens bij Grutsk Koffiebar

In de Riffelkamer van Grutsk Koffiebar worden jullie welkom geheten. Na een inspirerende uitleg over bepaalde fototechnieken, belichting en SmartPhone-fotografie gaan jullie aan de slag. Uiteraard wordt eerst het thema van de dag bepaald én het bijbehorende item wordt gekozen. Net als in het tv-programma. Met jullie eigen SmartPhone gaan jullie vervolgens in verschillende teams op pad door Leiden. Zo leren jullie Leiden op een manier kennen zoals jullie het nog nooit gezien hebben.

Welk verhaal willen jullie vertellen met de foto? Welk object willen jullie vastleggen door de lens? Ongetwijfeld worden er fantastische en unieke foto's gemaakt! Na het voltooien van de opdrachten komen we weer samen en zullen we de foto's beoordelen. Het team dat het mooiste Leidse Kiekje van de dag heeft vastgelegd, mag zichzelf tot winnaar kronen. Uiteraard krijgen jullie na afloop de gemaakte foto’s als herinnering mee, hoe leuk is dat!

Dit programma is zowel in het Nederlands als in het Engels mogelijk.