Op 14 maart bestaat CORPUS 15 jaar!

| CORPUS Congress Centre

14 maart bestaat CORPUS 15 jaar! Tijd voor een feestje en een frisse, vernieuwende blik op de toekomst! CORPUS trakteert met een jaar vol evenementen voor de bezoekers en biedt een feestelijk lustrum-arrangement aan. Daarnaast zijn ze volop bezig met de toekomst. Nieuwsgierig? Kijk snel verder.  

CORPUS op de rand van Leiden bestaat 14 maart 15 jaar! Behalve een feestelijk lustrum-arrangement voor de zakelijke bezoekers, trakteert CORPUS het hele jaar door met verschillende evenementen voor jong en oud.

15 jaar is ook hét moment om vooruit te kijken. Achter de schermen wordt dan ook hard gewerkt aan allerlei plannen voor de toekomst. Hierbij speelt verbinding een grote rol en vanzelfsprekend ook het uitdragen van de visie van CORPUS: een gezonde(re) levensstijl heeft positieve impact op gezondheid, productiviteit en welzijn van de mens CORPUS wil mensen wereldwijd helpen gezonde(re) keuzes te maken. Kennis is daarbij essentieel. In de experience ervaren bezoekers hoe bijzonder het menselijk lichaam is. Hierbij sluit het naastgelegen CORPUS Congress Centre goed aan, want ook hier wordt iedere dag kennis gedeeld.

Maar de ambities reiken verder. Eén daarvan is de oprichting van een sprekershuis dat interessante sprekers verzorgt voor een event. Door middel van deze sprekers wil CORPUS zakelijke gasten nog meer kennis laten maken met de visie van CORPUS en hoe het menselijk lichaam werkt. Denk bijvoorbeeld aan zenuwachtig zijn; iedereen heeft er weleens last van. Janna Marie Bas-Hoogendam (universitair docent Universiteit Leiden / LUMC), een van de toekomstige sprekers van het sprekershuis, vertelt over wat er gebeurt als zenuwen veranderen in angstgevoelens. Wat is normaal en welke veranderingen zien we in het lichaam en in het brein bij angst? Maar ook een lachworkshop hoort tot de mogelijkheden.

Een ander speerpunt voor de toekomst vormt de thuisbasis van CORPUS, het Leiden Bio Science Park. CORPUS wil écht de huiskamer worden van deze grote economische hotspot van Nederland. Niet alleen voor evenementen en om met bezoekers naartoe te gaan om even iets anders te doen, maar waar het ook goed toeven is na het werk. Om daar een boost aan te geven, vindt op 31 maart de allereerste LBSP-AfterWork-borrel plaats voor mensen die werken of studeren op het Bio Science Park. Maar eerst de aftrap naar een mooi lustrumjaar, op 14 maart!

Check hier het hele lustrumprogramma!