Preferred lanceert upgrade van de Room Kit voor congressen

| Preferred Hotel Reservations

Preferred Hotel Reservations is sinds 1999 dé hotel specialist voor zakelijke hotelreserveringen, denk aan congressen, vergaderingen en evenementen.
Voor de congresmarkt heeft Preferred een uniek platform ontwikkeld: de online Room Kit. Hierin worden kamerblokken geplaatst, meestal op basis van release voorwaarden. De hotels en congreslocatie staan ​​overzichtelijk weergegeven op een plattegrond, en per hotel volgt een pagina met specificaties. Via deze tool kunnen deelnemers zelf online hun kamer reserveren, garanderen en later eventueel wijzigen. De betaling vindt direct in het hotel plaats. De deelnemers krijgen zo een professionele hotelboekingsoplossing die gebruiksvriendelijk is en waarmee ze tot kort voor aanvang van het congres hun kamer kunnen boeken.

Begin 2023 heeft Preferred een upgrade van deze tool gelanceerd. Wendy Wessels, eigenaar en Managing Director vertelt hierover: “Meegaan met de laatste technologische ontwikkelingen is altijd belangrijk. Na een heel aantal succesvolle jaren hotelkamers voor mooie congressen en events aangeboden te hebben via de Room Kit, was de tijd gekomen om de tool technologisch weer eens goed onder handen te nemen. En dit was dan ook gelijk een mooi moment om enkele aanpassingen door te voeren die al wat langer op ons wensenlijstje stonden. En we zijn trots op het resultaat! Er zijn nu nog meer mogelijkheden om de tool te personaliseren aan de wensen van de opdrachtgever en de techniek achter de schermen heeft een flinke efficiency-slag gemaakt. Daarbij laten we het platform regelmatig intensief checken op veiligheid door een daarin gespecialiseerd bureau, mede hierdoor werken wij voor organisaties waarvoor niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid van data van groot belang is”. Organiseert u een event of congres waarvoor deze kosteloze service interessant kan zijn, neem dan contact op met Preferred. Tel 0299 656527 / mail: congress@preferred.nl

Of neem een kijkje op https://www.roomkit.nl/testcase-leiden.