Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 8 februari

3rd Biannual IPFA/EBA Symposium on Plasma Collection and Supply

De International Plasma and Fractionation Association (IPFA) en de European Blood Alliance (EBA) is verheugd om aan te kondigen dat de derde tweejaarlijkse gezamenlijke Symposium over Plasma Collection and Supply zal worden gehouden in Leiden.


Het symposium zal een uitgebreid programma bieden dat de gehele plasmaketen omvat, met aandacht voor werving en gezondheid van donoren, plasmaverzameling en -productie, plasmageneesmiddelen en patiëntenzorg. De discussies zullen zich richten op manieren waarop de publieke sector en haar bloedinstellingen de verzameling en levering van plasma kunnen verbeteren.

IPFA nodigt ook sponsors uit om deel te nemen aan het evenement en hun inzichten te delen over ontwikkelingen en hun bijdragen aan het plasma-veld.

Dit symposium is relevant voor iedereen die betrokken is bij de plasmaketen, en IPFA kijkt er reikhalzend naar uit om deelnemers te verwelkomen in de schilderachtige stad Leiden, die gunstig is gelegen nabij de luchthaven van Amsterdam en bereikbaar is via verschillende vervoersmiddelen.

 Meer informatie volgt later via onderstaande knop:

IPFA/EBA

Locatie