burcht_mgl6903_0002mv_bewerkt.jpg

Leiden, equivalent van Oxford of Cambridge.
In plaats van het voor de hand liggende te doen en te kiezen voor Amsterdam, kies voor een verblijf in Leiden. De thuisbasis van de oudste universiteit van Nederland en vol pittoreske grachten, puntgevel gebouwen en verborgen hofjes. De levendige en historische stad is het beste equivalent van Oxford en Cambridge in Nederland. Bron: The Daily Telegraph, maart 2013.

Congresstad Leiden

Congresstad op kortste afstand van Schiphol International Airport. Makkelijk te bereiken per vliegtuig, trein of auto. Geboorteplaats van Rembrandt, stad met grachten, hofjes en stadsmolens, dichtbij de Bollenstreek en het Noordzeestrand. Stad met de oudste universiteit van Nederland, met een sterke traditie van vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek en discussie. Dertien musea, die een schat aan kennis herbergen. Met een eeuwenoude traditie van het verwelkomen van mensen met verschillende geloven en uit alle windstreken. Met een gezellig centrum waar alles te voet bereikbaar is.

Een historische stad met de allernieuwste congres-faciliteiten, bijzondere locaties zoals een historische kerk, een museum of de Stadsgehoorzaal met capaciteitsmogelijkheden tot 1500 deelnemers en gedegen ervaring om uw congres of zakelijk evenement tot een succes te maken. Uitstekende hotels en restaurants in de nabijheid.  

10 redenen om Leiden te kiezen voor uw congres 

  1. Internationaal vermaarde onderzoeksuniversiteit
  2. Een van de grootste bioscience clusters van Europa
  3. 15 minuten naar Schiphol International Airport
  4. Vierde Cultuurstad van Nederland, 13 musea waarvan 4 Rijksmusea
  5. Gevarieerd aanbod van congreslocaties
  6. Compacte stad, bijna alles op wandelafstand
  7. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam 10-35 minuten per trein
  8. Historisch centrum met grachtengordel
  9. Leiden aan Zee en Bollenstreek: 12 km naar het Noordzeestrand en Keukenhof
  10. Hotels en restaurants in elke prijsklasse

Ontdek Congresstad Leiden