Nieuws

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is prachtig gelegen aan de Oude Rijn en bevindt zich aan de rand van de historische stad Leiden. Het hotel biedt 80 ruime, stijlvolle kamers en zijn van alle gemakken voorzien. De royale badkamer beschikt over een (bubbel)bad, separate douche en toilet.
Lees verder

De Hortus botanicus – Een bloeiende verbintenis

Achter het Leidse Academiegebouw ligt de oudste botanische tuin van Nederland verscholen. In 1590 gesticht door de Universiteit Leiden en in 1594 ingericht door Carolus Clusius (1526-1609) als tuin voor onderwijs en onderzoek.
Lees verder

Koninklijk slapen in je eigen stadspaleis

Boutique Hotels van Leyden heeft twee kleinschalige hotels die beide gelegen zijn in onze prachtige binnenstad, direct aan het water. Deze piepkleine 4 sterren hotels, verscholen achter gevels van monumentale grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, geven de gast een echte beleving mee.
Lees verder

Naturalis en Universiteit Leiden organiseren tweedaagse conferentie ‘Venomous Snakes'

Op 21 en 22 juni 2018 organiseert Naturalis Biodiversity Center het slangenbetencongres: ‘Venomous Snakes: from science to society’. Dit is een interdisciplinair congres met als doel: het genereren van aandacht voor een destructieve, verwaarloosde tropische ziekte. Ook wordt er aandacht gegenereerd voor oplossingen en internationale acties bij slangenbeten en -behandelingen.
Lees verder

Wilt u nieuws ontvangen van Leiden Convention Bureau?

Ieder kwartaal gevuld met informatie over congressen en zakelijke evenementen in Leiden!

nieuwsbrief.png