Verita’s Visit Holland

Vier het leven op zijn Hollands met Verita’s Visit Holland. In privé tours, groepsactiviteiten en teambuilding events in Leiden en haar groene omgeving kan je: 

  •  Regionale producten proeven
  •  Lokale festivals beleven op een authentieke manier
  •  Lokale ondernemers ontmoeten

Van een fietstocht bloemenvelden en strand tot een stadsspel vol kunst en wetenschap, van een bootavontuur in de Leidse meren tot een oerhollandse kaasmaakworkshop op een boerderij. Activiteiten gemaakt voor jou en met jou!

Creatieve teambuilding & groepsuitjesteam_building_event_boat_challenge_verita_s_visit_holland.jpg
De enthousiaste eigenaresse van Verita’s Visit Holland houdt van typisch Hollandse dingen. De Leiden city challenges zijn gebaseerd op lokale thema’s. Zie de stad door de ogen van Rembrandt of Willem van Oranje, zet de verborgen talenten van je team in en word de held van de stad. Leuk om te doen als activiteit voor of na een congres of als teambuilding evenement.

Fietstochten naar de Leidse natuur
Een begeleide fietstocht van Leiden centrum naar de natuur in de directe omgeving is super als familie-uitje of groepsuitje. Vooral gezellig met je internationale collega’s. We stoppen altijd op verschillende verrassende plekken tijdens de fietstour en je kunt ook nog andere activiteiten erbij boeken als:

  •  Een meet & greet met een kaasboer en een kaasmaakworkshop
  •  Een rondleiding door een molen
  •  Een hightea in een kasteel

Niet echt een fietsfan? Met Verita’s Visit Holland ontdek je Leiden omgeving ook per boot, paard en wagen of andere bijzondere manier. Zelf een idee? Laat het weten!

Verita’s Visit Holland
Vera ter Beest
http://veritasvisit.nl
travel(@)veritasvisit.nl
+31(0)621624852