Internationale delegatie Wilson Sonsini Goodrich & Rosati (WSGR) bezoekt Leiden Bio Science Park

| Leiden Convention Bureau

Leiden Bio Science Park (LBSP) verwelkomt vandaag een vooraanstaande internationale delegatie van Wilson Sonsini Goodrich & Rosati, een vooraanstaand advocatenkantoor uit de Verenigde Staten, dat bekend staat om zijn wereldwijde bereik en expertise in het ondersteunen van life sciences, technologie en groeiondernemingen. Het bezoek van de delegatie was bedoeld om de relatie tussen Wilson Sonsini Goodrich & Rosati en de Leiden Bio Science Park Foundation te versterken en tegelijkertijd het innovatieve landschap van Leiden op het gebied van life sciences en gezondheid te introduceren.

Wilson Sonsini Goodrich & Rosati is wereldwijd de belangrijkste juridische adviseur voor technologie, biowetenschappen en andere groeiondernemingen. Ze vertegenwoordigen bedrijven in elke fase van hun ontwikkeling, van startende ondernemers tot multimiljardenbedrijven, evenals de durfkapitaal-, participatiemaatschappijen en investeringsbanken die hen financieren en adviseren.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Palo Alto, Californië, als onderdeel van het Stanford Research Park. Wilson Sonsini Goodrich & Rosati heeft kantoren op 19 locaties, waaronder Boston, San Diego en vijf kantoren in Europa en Azië.

Tijdens het bezoek waren er presentaties van de Leiden Bio Science Park, Leiden&Parnters en Innovation Quarter. De internationale delegatie zal ook een bezoek brengen aan het LUMC, Kadans Ultra, LURIS, PLNT, Science Museum Boerhaave, Unlock_, ExCulture Biotech, Libertatis Ergo Holding, Batavia Bioscience, LACDR en MIMETAS.