Leiden2022 winnaar van de Gouden Giraffe!

| Leiden Convention Bureau

Goed nieuws voor Leiden! De Gouden Giraffe is uitgereikt aan Leiden2022 onder categorie Congressen en kennisevenementen!

Voor het eerst na de pandemie vonden de Gouden Giraffe Event Awards live plaats. De Gouden Giraffe Event Awards wordt ook wel gezien als de Oscars van de Nederlandse evenementenbranche en eren het beste wat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing. Honderden eventprofessionals verzamelden zich 's middags in TheaterHangaar in Katwijk om de 42 ingediende cases te bespreken.

Leiden is in 2022 uitgeroepen tot European City of Science. Het jaar werd georganiseerd in samenwerking met tal van nationale en internationale partners die allemaal het doel hadden om wetenschap en samenleving met elkaar te verbinden. Er waren 365 dagen bomvol activiteiten, workshops, excursies, tentoonstellingen, congressen en evenementen beschikbaar voor iedereen met een nieuwsgierige geest. De evenementenbureaus Leiden2022 en Xsaga konden de award in ontvangst nemen.

“We zijn ontzettend blij met de Gouden Giraffe, als beloning voor een vernieuwend programma waarin we 365 dagen lang wetenschap en samenleving hebben verbonden, van lokaal, bottom-up en kleinschalig tot en met grote, Europese events.  Dat kon alleen dankzij de succesvolle samenwerking met vele lokale en nationale partners. Met dank aan Leiden Convention Bureau! Samen zijn we erin geslaagd om het aantal wetenschappelijke congressen in Leiden in 2022 te verdubbelen!” – Meta Knol, directeur Leiden2022