Kuiters idee en organisatie

Schoolweg 28 7108 BM WINTERSWIJK WOOLD
tel 06 22495558

Kuiters idee en organisatie is een professionele PCO voor de organisatie van nationale en internationale congressen en bijeenkomsten. Kuiters levert verrassende concepten, originele invulling en zorgt voor organisatie én uitvoering. De kracht van de organisatie is het vertalen van een doelstelling naar een aansprekende vorm die past bij de doelgroep, met veel aandacht voor technische, praktische en organisatorische uitvoerbaarheid en passend binnen (financiële) kaders en omstandigheden.

Kuiters idee en organisatie heeft jarenlange ervaring in opzet, vorm en organisatie van congressen, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, van A t/m Z, van idee tot en met uitvoering. Van groot tot klein, op een onbewoond eiland, in een theater of congreszaal, van eenvoudig tot logistiek en protocollair complexe bijeenkomsten. Kuiters voert uit, maar ‘bemoeit’ zich ook met de inhoud van de bijeenkomst en bestookt de klant met vragen over de doelgroep en de boodschap. Kuiters verplaatst zich in de gast of deelnemer en vraagt zich af waarom deze naar de bijeenkomst zal komen, wat verwachtingen en triggers zijn. Maar vooral, wat hen zal verrassen.

Kuiters biedt vervolgens originele ideeën, plannen, concepten en adviezen aan. Ze onderscheiden zich door pro activiteit, sterke persoonlijke aandacht, professionele perfectie, prettige maar doortastende regie en aansturing. Goed en interactief communiceren, flexibiliteit en humor staan op de eerste plaats. Altijd met oog voor detail omdat een bijeenkomst pas indruk maakt op gast of deelnemer als aan alles is gedacht.