De Space Week vindt dit jaar plaats van 29 september tot en met 6 oktober

De NL Space Week opent deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met ruimtevaart te maken heeft; van astronauten tot studenten, tot gezinnen en wetenschappers. In oktober nodigen we iedereen uit om kennis te maken met alles wat ruimtevaart te bieden heeft tijdens de NL Space Week, die plaatsvindt op de NL Space Campus en in Leiden. 

 

Sluit aan bij de NL Space Week

Organiseert u een evenement dat past bij Antoni van Leeuwenhoek Jaar, of wilt u onderdeel zijn van dit speciale jaar? Neem contact met ons op! Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement in Leiden, City of Science.

Neem contact met ons op

Terugblik: Space Week 2023

De tweede editie van Space Week 2023 vond plaats tussen 7 en 16 oktober en bood een fascinerend negendaags evenement vol unieke ervaringen op exclusieve locaties in Nederland. Dit inclusieve evenement verwelkomde deelnemers uit alle lagen van de bevolking, waaronder studenten, docenten, bedrijven, investeerders en individuen met een passie voor het positief inzetten van de ruimte. De Space Week 2023, mogelijk gemaakt en geïnitieerd door de NL Space Campus in samenwerking met ESA/ESTEC en de Nederlandse ruimtevaartsector, bood een ongeëvenaarde kans voor betrokkenheid bij en verkenning van de ruimte. Klik hier om de Space Week 2023 Aftermovie te bekijken  

Ruimtevaart Nieuws

Highlights in 2024