Nieuws

Fitland XL Leiden word City Resort Leiden!

Sinds 1 juni 2017 is de naam Fitland XL Leiden gewijzigd naar City Resort Leiden. Fitland begon 30 jaar geleden met één fitnesscentrum is het uitgegroeid tot een keten van hotels, wellnessresorts, restaurants, congrescentrums en sportcentra.
Lees verder

Vernieuwing Rijksmuseum Boerhaave

Vanaf 16 december is het museum weer open. Het museum is volledig gerenoveerd en helemaal opnieuw ingericht. Rijksmuseum Boerhaave zit in een schitterend monument: een voormalig klooster uit 1440. De collectie vertelt het verhaal van 500 jaar wetenschap en geneeskunde in Nederland.
Lees verder

Hernieuwde vergadermogelijkheden bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal

Al sinds 1705 is de schouwburg in haar huidige vorm aan de Oude Vest in Leiden gevestigd. Daarmee is het de oudste schouwburg van Nederland. ’s Avonds worden de deuren bijna dagelijks geopend voor uiteenlopende programmering. Dat geeft overdag veel mogelijkheden voor de zakelijke markt om bijvoorbeeld te vergaderen in één van de intieme foyerruimtes; op een inspirerende locatie komen immers de beste ideeën naar boven.
Lees verder

Escaperoom plus vergaderen in monumentale Pieterskerk Leiden

Een schitterende primeur in Leiden: in de eeuwenoude Pieterskerk is een escaperoom geopend. Met maar 60 minuten op de klok en veel moeilijke puzzels en raadsels is de Mayflower Escaperoom een spannende uitdaging voor families, vrienden en collega's. Maak van uw vergadering een waar spektakel: vergaderen in de 17e-eeuwse Kerkmeesterskamer gevolgd door spanning in de Mayflower Escaperoom!
Lees verder

Leiden European City of Science in 2022

Leiden, 11 juli 2017 – De ESOF Supervisory Board van EuroScience heeft zowel Trieste als Leiden de organisatie van het Euroscience Open Forum toegekend. Beide steden hebben op 29 juni in Straatsburg hun voorstel gepresenteerd. ESOF 2020 wordt georganiseerd door het Italiaanse Trieste, in 2022 mag Leiden het prestigieuze congres organiseren. Voor de organisatie in Leiden hebben Universiteit Leiden, Gemeente Leiden, Leiden Marketing en The Hague Convention Bureau de krachten met succes gebundeld.
Lees verder

Wilt u nieuws ontvangen van Leiden Convention Bureau?

Ieder kwartaal gevuld met informatie over congressen en zakelijke evenementen in Leiden!

nieuwsbrief.png