3rd Biannual IPFA/EBA Symposium on Plasma Collection and Supply

| Leiden Convention Bureau

"Voor ons was dit de perfecte match met onze doelgroep. Als je een wetenschappelijk congres wilt organiseren en je kondigt aan dat dit in The City of Science zal zijn, dan is dat gewoon perfect." Sophie Sanders

Het derde tweejaarlijkse IPFA/EBA-symposium over plasmacollectie en -levering, dat op 7 en 8 februari 2024 plaatsvond in Leiden, was een doorslaand succes. Sophie Sanders, senior projectmanager en organisator van het symposium koos deze kleine stad zorgvuldig uit vanwege haar betoverende allure en toegankelijkheid. Leiden, vaak geroemd als The City of Science bleek de perfecte match om dit evenement te organiseren.

"Als je een wetenschappelijk congres wilt organiseren en je kondigt aan dat dit in The City of Science zal zijn, dan is dat gewoon perfect!" - Sophie Sanders, MCI the Netherlands

Het evenement werd gehouden in de Stadsgehoorzaal die Sophie beschreef als een "geweldige locatie met toegewijd personeel". De ruimte van de zaal en de heerlijke ambiance van het café boden een ideale setting om te netwerken, wat de algehele ervaring memorabel maakte. Sophie was ook blij met de hulp die ze kreeg van het Leiden Convention Bureau, vooral bij het vinden van de perfecte locatie.

De verscheidenheid aan locaties en culturele attracties in Leiden op loopafstand maakten het symposium nog aantrekkelijker. Deelnemers waren niet alleen blij met de intellectuele stimulans van het evenement, maar ook met de mogelijkheid om het rijke erfgoed en de levendige sfeer van de stad te verkennen.

Als gevolg van de positieve ervaring merkte Sophie op dat veel deelnemers aan het symposium de wens uitspraken om terug te keren naar Leiden met hun gezin!