Inspiratiedag: Secretaresses & Managementondersteuners


City Resort Hotel Leiden, Bargelaan 180, 2333 CW Leiden

Leiden Denkt Mee! Het is duidelijk; uw rol als secretaresse of managementondersteuner is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en u groeit mee. Naast de oorspronkelijke verantwoordelijkheden bent u tegenwoordig ook ‘de spin in het web’ en moet u op de hoogte zijn van alle trends, zowel binnen als buiten het bedrijf. Leiden zou u graag hierbij willen ondersteunen en u inspireren, want Leiden denkt mee! Het programma:

10:00                  

Ontvangst Perfect gelegen aan Leiden Centraal, en pas 5 jaar oud, zal City Resort Hotel de eerste gastheer van de dag zijn.   

10:20 – 11:30   

Meetings met de partners van Leiden Convention Bureau Partners van Leiden Convention Bureau zullen zich presenteren tijdens korte speeddates waarbij u onder het genot van een kopje koffie of thee kunt kennismaken met het aanbod van Leiden op congres- en evenementgebied.

11:30 – 12:00    

Rondleiding City Resort Hotel

12:00 – 13:00    

Leiden eet met je mee! – Food Workshop Laat je smaakpupillen verrassen door chef kok van het City Resort Hotel die de verschillen laat zien tussen lekker en gezond eten. En dat lekker ook heel gezond kan zijn! 

13:15 – 14:15    

Leiden doet met je mee! -  Bike tour/Wandel tour/Varen tour Leiden is op allerlei manieren te ontdekken. Op 8 december bieden wij u 3 van deze manieren aan: 2 verschillende manieren te voet of per boot. Alle 3 bijzonder op hun eigen manier. • De Leidsche Gilde Vereniging neemt u te voet langs de verschillende hoogtepunten van de stad, waaronder de hofjes, het Pieters kwartier. • Bizon-events heeft voor u een prachtige escape game uitgezet, waarbij u wandelend met een tablet een weg moet banen naar de volgende locatie door middel van uitdagende opdrachten. • Bootjes en Broodjes nodigt u uit om met hun over de grachten van Leiden te vaaren en de stad vanaf het water te ervaren. 

14:30 – 15:30 

Leiden leert met je mee! – “Het zijn net Aliens” door Danaë Huijser De wereld internationaliseert. U merkt het hoogstwaarschijnlijk zowel in uw dagelijks leven als in uw dagelijks werk. Elke cultuur brengt zo z’n eigenaardigheden en typeringen. Danaë vertelt op een inspirerende wijze waardoor dit ontstaat en hoe u, als ondersteuning van het bedrijf, er mee om kan gaan! Bioscoop Trianon is de setting voor dit leerzame uur. 

16:00 – 17:00

Leiden borrelt met je mee! – Netwerkborrel Afsluitende borrel bij Kasteel Oud Poelgeest. Gegrond in historie, maar met een modern jasje waar vergaderen meer dan mogelijk is. Uiteraard laten wij u niet met lege handen naar huis gaan en ontvangt u van ons een goed gevulde goodybag. Na afloop zetten wij u weer af waar u de dag bent begonnen, bij Leiden Centraal. Deze dag geheel kosteloos.

Als u zichzelf aanmeldt, rekenen wij op uw komst. Indien u toch verhinderd bent, dan vragen wij u dit tijdig aan te geven. Bij no-show zijn wij genoodzaakt een bedrag van €25,- in rekening te brengen. Dit bedrag zullen wij doneren aan de Voedselbank Leiden. U kunt gratis deelnemen aan dit programma, maar wees er wel snel bij, want er zit een limiet op het aantal deelnemers! Bent u enthousiast geworden over het programma? Meld u dan nu aan

Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Afbeelding bij agenda item Inspiratiedag: Secretaresses & Managementondersteuners van  8 december 2017